Fietstocht en optredens 13 juli 2019

Studiemorgen, fietstocht en optredens zaterdag 13 juli 2019 

De leden van Novum Canticum hebben deze dag eerst een informatieve en zeer gezellige studiemorgen gehad van een docent. Les in ademhalen, houding, onderscheid in neutral, lucht, speech, cubing, edge en opera, het beleven van de muziek en de tekst en hoe dat uit te stralen.

Na de studiemorgen zijn de leden in groepjes op fiets of in auto gestapt en na een mooie route kwamen we aan bij Randerode, onze eerste locatie om op te treden voor ene volle zaal. Door het enthousiaste publiek heeft onze dirigent Ineke van Jaarsveld-Kevelam de nummer ‘wij zijn Novum en Amsterdamse grachten’ toegevoegd aan ons repertoire. Op naar de volgende locatie, Bronkerk in Ugchelen, die speciaal voor ons werd open gedaan. Hier hebben we o.a. Tjebje gezongen en dat klonk daar prachtig.

Na een nieuwe verdeling van de groepen zijn we doorgefietst naar Beekbergen en kwamen we aan bij de kassen van het Hooge land. Heel speciaal om tussen de planten te zingen. Door naar de volgende locatie: tuincentrum Groenrijk bij Malkenschoten. Hier klonk er na het eerste lied zelfs; ‘prachtig’  van één van de klanten. De evenementencommissie heeft deze dag gezorgd voor heerlijke snoeperijen en drinken!

Dus zijn we doorgegaan naar ons buffet: bij de Vietnamees aan de Loolaan en heeft iedereen heerlijk genoten. Al met al was het een fantastische dag. Grote dank aan de evenementencommissie voor alle lekkere hapjes en drinken tussendoor. En natuurlijk ook de leden die de fietstocht hebben georganiseerd.

En uiteraard hopen we dat u ook erg genoten heeft van onze optredens! Wij zeker!